top of page

Кабаровський Назар

Діагноз: Гідроцефалія (шунтована), тетрапарез, затримка психомовного розвитку.

Надано фінансову допомогу на лікування у розмірі 35 137 грн

















Новини від мами на 28.04.21

Назарчик почувається ніби не погано, принаймні не примхливий. Мріємо про швидке тепло, щоб виїхати за місто т.к. живемо на 5 поверсі, п'ятиповерхівки виходити на вулицю вкрай складно. УЗД не пройшли ще, хочемо захопити ще кілька консультацій в обласній лікарні. Поки що такі новини. Дякую що з нами)))


Новини від мами на 21.02.21

На жаль, поки що особливо новин немає. Ще не пройшли УЗД. Трохи пізніше. А Назар почувається добре. Записалися на червень до Трускавця. Думаю цього року нічого не завадить поїхати. Дякую що з нами)))


Новини від мами на 19.12.20

Здравствуйте.У Назар все добре. Сказали після Нового року робити УЗД. З наступаючим Новим роком! Дякую вам, що ви є! За вашу допомогу та підтримку!!


Новини від мами на 16.11.20

Масаж зробили. Назарчик розслабився, з'явились нові сили. Продовжуємо прийом ліків від усіх наших недуг, у грудні/січні поїдемо на контрольне УЗД. Подивитися як там наші камінці (( Сподіваюся не збільшилися і не додалося. А так все як і раніше. Дякую вам велике і всім хто з нами).

Новини від мами на 05.10.20

Назару збільшили дозування Лівоцитаму. Почується непогано. Хочемо ось пройти курс масажу вдома. Збираємось із духом. А так особливо новин немає. Продовжуємо лікування. Дякую вам, що з нами.


Новини від мами на 01.09.20

Трускавець ми цього року не відвідаємо (( Все до одного. ... карантин , а ми всі знаємо, що на заході він особливий, по-друге напади у Назара продовжуються, не дивлячись на прийом препарату, потрібне коригування дозування… Ось днями піду до невролога) А також продовжуємо прийом від каменю ... Поки порадувати вас нічим, а так хочеться ... Ось такі наші новини, сумні (( А вам спасибі що з нами!).


Новини від мами на 24.07.20

Ми з Назарчик буквально днями приїхали з моря. Набиралися сил і сонечко. Прийом препаратів, а це двох протилежних Депакін, Левіцитам і від жовчно-кам'яної хвороби Урсофальк продовжуємо приймати. Реабілітація у Трускавці під питанням. Через не стабільність Ковіда, не знаю, як складеться… Зараз поки що відпочиває. І якщо все ж таки не поїдемо, то вдома потрібно обов'язково зробити хоча б масаж. Поки що це все новини. Назар передає привіт

Новини від мами на 21.06.20

Ми закінчили тримісячний курс одного препарату, пройшли повторне обстеження УЗД минулого тижня - камінчиків вже два 6 і 5 мм. Лікарем призначила інший препарат на півроку. У випадку гострої стадії, сказала прооперують без питань, але поки що потрібно пропити таблетки щоб не з'являлися ще. Плюс ми почали пити другий протисудомний препарат Левіцитам. Назарчик став примхливий, постійно якийсь засмучений і плаксивий. Ще й погода додає клопоту, а саме тиску. Коротше кажучи, поки що нічим нам вам похвалитися, а так хочеться. Та й ще ми перенесли поїзди до Трускавця на осінь. Насамперед карантин підкоригував, а по-друге, потрібно в першу чергу стабілізувати його стан. Ось такі наші новини ... Дякую вам велике за те що з нами!

Новини від мами на 11.04.20

Ми відповідально ставимося до карантину та ситуації взагалі. Назар почувається добре, іноді, звичайно, щось турбує, але виходить розпізнати ворога і вжити заходів. Нам до середини травня приймати ліки від жовчно-кам'яної хвороби, думаю до цього часу все минеться і ми спокійно пройдемо обстеження. Дякую вам велике, за те що з нами! Будьте здорові, бережіть себе


Новини від мами на 07.03.20

Депакін у нас довічно. Приступів поки що немає, тьху-тьху, останній був 19 січня. Але сам Назар останнім часом, у плані настрою, взагалі поганий. Психує, сам себе кусає ручку, це так дітки, які не можуть висловлювати свою злість. Сподіваюся, що це коліки, і після трьох місяців прийому ліків все налагодиться. Адже так хочеться, і треба поїхати до Трускавця. Ми багато років намагалися їздити двічі на рік, а минулої осені не поїхали. Тому віримо все налагодиться і у червні знову нас зустріне клініка Козявкіна


Новини від мами на 12.02.20

Здрастуйте наші дорогі друзі. Хочу трохи з вами поділитись останніми новинами про Назарчика. Я думала всі неприємності залишилися торік і пацюк принесе тільки гарне ... але .... на жаль .. В останній час я помітила, що Назаруня якось став періодично вигинатися, погіршився апетит, а часом з позивами до блювоти. Я забила на сполох, думала дисфункція шунта (у нас в голівці стоїть шунт від гідроцефалії), поїхали вступати до дитячої обласної лікарні на обстеження. Щоб отримати консультацію нейрохірурга нам потрібно було зробити МРТ, а щоб він лежав не рухався, ввели наркоз. Звичайно я мріяла, що скажуть, що у нас збільшилися мозкові ділянки, адже останні МРТ було 2011 року, але на жаль мозок без змін, яких-небудь. Хоча Назар показує, що він зовсім не такий і дурний. Лікар подивився знімки та відкинув версію поломки. Все працює і відправив зробити УЗД черевної порожнини, щоб подивитися другий кінець цієї системи. І ось тут сюрприз. З шунтом все добре, а ось у жовчному виявили камінчик, я навіть скажу камінь, 8!! мм. Де він його взяв? Коли так швидко виріс? З цими питаннями ми побігли до гастроентеролога. Лікарка пояснила, що причин дуже багато. Це і малорухливий спосіб життя, це блендерована їжа, і чималу роль відіграє спадковість. А у нас є такі родичі... Призначила пити пігулки 3 місяці, потім на контроль УЗД. Питимемо і звичайно віритимемо в силу молитов. Щоб минула нас операція. Приєднуйтесь до мене. Ось так ми знайшли причину Назарчика нездужання.

Новини від мами на 07.01.20

Назар старий рік закінчив приємним розслабленням як масажу. Прийом Депакіна нам швидше за все вже не скасують. Судоми час від часу все ж таки є. Хочу звернутися до лікаря, може потрібно відкоригувати дозування. У лютому плануємо вдома пройти курс ЛФК. А зараз відпочиваємо) Вам дякую, що ви з нами! Дякую за допомогу всім хто допомагає!

Новини від мами на 30.11.19


bottom of page