top of page

Оксана Стародубець

Діагноз: Позамозкове новоутворення ділянки мосто-мозкового кута ліворуч(невринома). Компрессійно-дислокаційний стволовий синдром. Синдром внутрішньочерепної гіпертензії. Лівобічна анакузія. Парез лицевого нерва. Мозочкові атаксії.

01.07.1991 р. н.

Добрий день! Прошу допомоги у всіх небайдужих. Я опинилась у дуже важкій ситуації сама на сам, я мама двох діток, мені 30 років, виховую їх сама. Я пережила вже одну складну операцію з видалення опухоли, опухлина була великого розміру в лівій стороні голови, удалили не повністю, зачепили лицьовий нерв, також зникла чутка на ліве вухо. Після операції ліва сторона обличчя була повністю нерухома, око пересихає постійно і не закривається повністю, потрібна операція дуже складна за кордоном, операція дорога. Я дуже хочу жити і бути гарною та щасливою мамою для своїх дітей! Прошу будь ласка вашої допомоги і розуміння! Сподіваюся на Вашу підтримку! І на диво!


Прямі контакти:

+380931161713 Оксана 
starodubetsoksana@gmail.com 

Адреси проживання: м. Чернігів


Прямі банківські реквізити:

UA 4731185627141150
USD 4149499349389955
Моно банк: 4441114413643337

Новини на 24.01.24

Добрий день! Нічого не змінилося. Ситуація така ж сама. Чекаю можливо зміниться на краще, хочу отримати європейську страховку, але це дуже важко. Якщо вийде, зможу поїхати в Німеччину, до того професора якого планувала. Інших варіантів і можливостей поки наразі немає на жаль. Дякую що цікавитесь, не забувайте. Підтримка це дуже важливо, Дякую Вам велике! Бережіть себе! 🙏Будьте здорові! Мирного неба над головою і миру! Дякую велике! Зі всією повагою! 


Новини на 20.09.23

Добрий день! Я поки не потрапила до професора, для цього потрібні кошти, а в мене їх немає на жаль... До нього не так просто і легко потрапити. Але якби була можливість, хоча б то можна постаратися... Збір взагалі стоїть на місці, тому не має можливості... Зараз такий час, я все розумію... Тому сподіваюсь тільки на чудо, якщо станеться так то я зможу. Тому звертаюся до небайдужих людей за допомогою, якщо є така можливість.🙏Буду безмежно вдячна від щирого серця! Всім міцного здоров'я! І мирного неба над головою!💛💙


Новини на 21.07.23

Доброго дня. Мені потрібно в наступному місяці до лікаря, професор в Німеччині, який може мені допомогти, він сказав що можна зробити операцію... Я дуже зраділа. Успішність 75% . Але я не знаю як потрапити в клініку, потрібно кошти на обстеження,і консультацію, і необхідне лікування... А в мене немає такої можливості... Я в розпачі. Не можу тут ніяк вирішити це питання, ми тут нікому не потрібні... Я дуже прошу, про допомогу,у вас, якщо можете , підтримайте мене. Допоможіть будь ласка. Я сама не справлюсь... Це карта монобанк 4441114413643337.

Якщо можете підтримайте. Буду безмежно вдячна!!! Бережіть себе. Здоров'я Вам!!! 🙏🙏🙏


Новини на 28.02.23

Доброго дня! Потрапити до ізраїльського лікаря не вдалося, на жаль... Вони хочуть велику суму якої в мене немає...( Я не знаю що робити... До нього потрібно летіти ...це все кошти. Яких в мене немає. Ніяких втішних новин, вибачте важко щось писати... Морально важко.


Новини на 25.11.22

Доброго дня! Справи не втішні, чекала конкретики від лікарів, ходила на прийоми, але все марно, вони не знають як мені тут допомогти. Я вже не знаю куди тут до яких лікарів йти. Вже сил немає. Не думала що так буде. Надія була інша. Але є лікар в мене в Ізраїлі який спостерігав за мною з початку через свою помічницю вона на російській мові зі мною постійно на зв'язку, і він останній раз недавно бачив мою динаміку, і сказав щоб я прилетіла до нього в клініку, він готовий допомогти, подивитися, обстежити потрібно особисто, і тоді він вирішить що робити далі. Але проблема в тому, що я навіть не знаю як мені до нього потрапити. Ні на дорогу, ні на консультацію, мені озвучили суму в 1500 євро, в мене на жаль такої суми немає. І далі якщо знадобиться лікування також. В мене вже відчай. І безсилля. Я тут з двумя дітьми живемо на соціальній допомозі якої вистачає ледве на місяць. Я не знаю що робити в даній ситуації. І дуже хочу потрапити до цього лікаря. Можливо це мій шанс. Я дуже хочу нарешті вирішити свою проблему. Бути повністю здоровою. І жити далі радіти нарешті кожному дню! Я розумію що зараз відбувається в Україні, і комусь іще гірше ніж мені. Я все розумію і від цього дуже сумно. Дякую Вам за підтримку! Бережіть себе! Міцного здоров'я! Мирного неба над головою!

Новини на 21.06.22

Доброго дня! Я відчуваюсь набагато краще. Тут медицина на хорошому рівні, спеціалісти є різні, але я шукала для себе свого за своєю проблемою, і ходила по багатьох лікарях. Зараз я була у лікаря який займається суто такими проблемами як у мене, і він призначив реабілітацію, гімнастику, масаж, і знову прийом у вересні на огляд, і будемо бачити що робити далі сказав… Надіюсь все буде добре і мені тут допоможуть… Дуже складно в чужій країні, без знання мови, без підтримки близьких і рідних… Але зі мною мої діти, які дають сили і віри… . Дякую за Вашу підтримку та розуміння. Дай Боже Вам здоров'я та довгу життя! Бережіть собі та своїх близьких!


Новини на 08.04.22

Я в безпеці з дітьми, ми встигли виїхати, мої препарати закінчилися, тут таких нема, але я записалася до лікаря, дуже сподіваюся він мені підбере інші які мені потрібно, і пройду нове обстеження на рахунок лікування. Думаю у найближчому майбутньому скоро вирішиться ситуація зі здоров'ям. Зараз дуже складно, серце вболівати за все, що відбувається! Не спокійно на душі, наш дім розбомбили, одні стіни лишилися, це дуже жахливо! Я тримаюся як можу, щоб дітей не травмувати… Надіємось що всі скоро закінчення, і будуть всі живі та здорові! Дякую Вам. Бережіть собі та своїх близьких! Здоров'я Вам і терпіння!


Новини на 05.02.22

Добрий день! Дякую за увагу! І підтримку! Потрібно швидко на лікування, лікар чекає. Підтримую зв'язок із клінікою. Фонд від якого я чекала на допомогу всю цю годину, обдуривши мене, допомагати як я з'ясувала не збирався. Я у відчаї… Тепер треба знову шукати, звертатися за допомогою, буду дуже сподіватися на підтримку добрих людей! Тут ходила по наших лікарях вони не знають, як мене лікувати. Надія і віра є в диво і тримаюся заради своїх дітей! Дякую Вам за постійну підтримку! Бережи Вас Бог. Міцного здоров'я!


Новини на 28.12.21

Зробила обстеження, новини не втішні… Вже сил немає… З клініки дзвонити коли приїду на лікування, а я не знаю що казати, збір стоїть.


Новини на 30.11.21

На даний момент нічого не змінилося, підтримку від фонду який обіцяв допомогти ще чекаю на жаль. Пройшла нове обстеження, результати дослідження не втішні, показало кісту, немаленьких розмірів, далі приймаю препарати, і дуже сподіваюся що встигну, зараз зробила першу тільки вакцину, треба чекати на другу дозу, бо за кордон потрібна повна вакцинація. Не знаю, утішних новин немає, дуже сподіваюся на цей фонд, розміщую пости, але результату немає, дякую Вам велике за підтримку. Що цікавитеся, мені дуже приємно, це для мене багато важить! Міцного здоров'я Вам, не хворійте. Дякую за все.


Новини на 26.10.21

Моя ситуація не дуже, збір майже стоїть на місці, дуже погано. Чую собі не дуже, не має часу більше чекати, нещодавно робила МРТ нове, результати погані, не знаю що робити, сподіваюся тільки на диво, один фонд обіцяє допомогти, дякую вам за вашу підтримку! Міцного здоров'я! Бережи Вас Бог! Гарного дня!


Новини на 07.09.21

Зараз приймаю підтримуючі препарати, масаж, гімнастика, лікарі рекомендують якнайшвидше в найближчий час розпочати обстеження і подальшу операцію. Мене чекають за кордоном, я підтримую зв’язок постійно. Сподіваюся на диво і що я збагну, все буде добре. Бережи Вас Бог. Міцного Вам здоров'я! Від всієї душі Вам дякую!

bottom of page